SeaFocus -
Merenkulkualan johtava liiketoimintaympäristö
 

SeaFocus® on merenkulkualaa palveleva liiketoimintaympäristö, jonka tavoitteena on tuoda keskusteluun ajankohtaisia maailmanlaajuisia merenkulkua koskevia asioita. Toimimme yhdessä huipputason päätöksentekijöiden ja asiantuntijoiden kanssa.

 

TOIMIALAA PALVELEVAT SeaFocus® KONSEPTIMME

 

 • SeaFocus Annual Executive Meeting (#SFAEM)
  on merenkulkualan johdolle suunnattu eksklusiivinen ja korkeatasoinen konferenssi- ja verkostoitumistilaisuus, johon osallistuminen on mahdollista vain kutsun saaneille. #SFAEM kutsun saaneet johtajat edustavat aina ko. vuodelle tai tilaisuudelle valitun teeman parhainta asiantuntemusta ja ammattitaitoa. Yhteistyökumppaneillamme on omat kiintiönsä sekä asiakaspaikkansa #SFAEM -tilaisuuksiin.

   

 • Intelligence Hunt® (#intelligencehunt) projekti
  tuo yritykset ja yliopistot yhdessä työstämään konkreettisia yrityscaseja innovatiivisella ”out of the box” konseptilla. Intelligence Hunt® on 2-3 kuukautta kestävä projekti, joka huipentuu finaaliin. #intelligencehunt –projektiin voivat hakea mukaan kaikkien tiedekuntien kansainväliset opiskelijat, sillä merenkulku ja meriteollisuus tarvitsevat osaajia eri ammattikunnista.
  Yleisönä Finaaliin voi osallistua kuka tahansa, joka on verkkosivujemme kautta ilmoittautunut mukaan osallistujana ja maksanut osallistumismaksun.

   

 • Asiantuntija-artikkelit
  SeaFocus News & Blogs voit lukea asiantuntijoiden kirjoittamia korkeatasoisia artikkeleita sekä jakaa myös omia merenkulkualaan liittyviä kokemuksia ja näkemyksiä. Asiantuntijakirjoituksia voi lähettää meille osoitteella heli.koukkula (a) seafocus.fi ja julkaisemme niistä mielenkiintoisimmat.

   

 • Workshops
  Järjestämme myös pienempiä tapahtumia tai kokouksia ajankohtaisista aiheista, joita järjestetään kumppaneiden ja verkoston kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan useita vuodessa. SeaFocus tuo paikalla keskeiset avainhenkilöt sekä valmistelee että moderoi työpajat.

   

YHTEISTYÖKUMPPANIT

SeaFocus toimii tiiviissä yhteistyössä merenkulkualaa edustavien yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kumppaneilla on aktiivinen rooli SeaFocuksen edelleen kehittämisessä, ja vastavuoroisesti SeaFocus pyrkii löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia kumppaneilleen.
 

Kumppanuuskonsepti on räätälöity kunkin yksittäisen kumppanin kanssa. Emme tuota tai tue ajatusta standardipaketeista. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kumppanuudesta, niin ota meihin yhteyttä  > Contact us
 

Emme ryhmittele yhteistyökumppaneitamme eri kategorioihin sponsoroinnin mukaan, sillä asiantuntemuksen ja kehitysyhteistyön arvoa ei voi aina mitata rahassa. Toimimme vain ja ainoastaan merenkulkualan toimijoiden kanssa ja toimialaa varten sekä sen intressiryhmien kanssa.
 

Jokainen tapahtumakonseptimme tarjoaa mahdollisuuden toimia tapahtumakohtaisena kumppanina, mikä tarkoittaa sitä, että kumppanin ei tarvitse olla pelkästään merenkulkualan toimija. Tällainen kumppani voi tulla näkyvästi mukaan johonkin tiettyyn yksittäiseen tapahtumaan, eikä se edellytä jatkuvaa yhteistyötä.

YHTEYSTIEDOT

Chairman of the Board Ulla Keino

puhelin 0400 726072, sähköposti: ulla.keino(a)seafocus.fi

 

COO Heli Koukkula-Teixeira

puhelin 050 5903182, sähköposti: heli.koukkula(a)seafocus.fi

SeaFocus in LinkedIn
SeaFocus in LinkedIn

SeaFocus © All rights reserved