SeaFocus -
Merenkulkualan johtava liiketoimintaympäristö
 

SeaFocus® on merenkulkualaa palveleva liiketoimintaympäristö, jonka tavoitteena on tuoda keskusteluun ajankohtaisia maailmanlaajuisia merenkulkua koskevia asioita. Toimimme yhdessä huipputason päätöksentekijöiden ja asiantuntijoiden kanssa.

 

TOIMIALAA PALVELEVAT SeaFocus® KONSEPTIMME

 

 • SeaFocus Annual Executive Meeting (#SFAEM)
  on merenkulkualan johdolle suunnattu eksklusiivinen konferenssi- ja verkostoitumistapahtuma, johon osallistuminen on mahdollista vain kutsun saaneille. Tilaisuus järjestetään toukokuun 3. tai 4. viikolla. #SFAEM kutsun saaneet johtajat edustavat aina ko. vuodelle tai tilaisuudelle valitun teeman parhainta asiantuntemusta ja ammattitaitoa. Yhteistyökumppaneillamme on omat kiintiönsä sekä asiakaspaikkansa #SFAEM -tilaisuuksiin.
   

 • Intelligence Hunt® (#intelligencehunt)
  tuo yritykset ja yliopistot yhdessä työstämään konkreettisia yrityscaseja innovatiivisella ”out of the box” konseptilla. Intelligence Hunt® on 2-3 kuukautta kestävä projekti, joka huipentuu finaaliin Kesäkuun 1-2 viikolla ja Marraskuun 3. viikolla. #intelligencehunt –tapahtumaa voivat hakea mukaan kaikkien tiedekuntien kansainväliset opiskelijat, sillä merenkulku ja meriteollisuus ovat hyvin laajoja toimialoja, jotka tarvitsevat osaajia eri ammattikunnista.
  Yleisönä Finaalia voi osallistua kuka tahansa, joka on verkkosivujemme kautta ilmoittautunut mukaan osallistujana, ja maksanut osallistumismaksun.

   

 • Asiantuntija-artikkelit
  SeaFocus virtual Lounge -sivulla voit lukea asiantuntijoiden kirjoittamia korkeatasoisia artikkeleita sekä jakaa myös omia merenkulkualaan liittyviä kokemuksia ja näkemyksiä. Kirjoitukset voi lähettää meille osoitteella heli.koukkula (a) seafocus.fi ja julkaisemme niistä mielenkiintoisimmat.
   

 • Workshops
  Järjestämme myös pienempiä tapahtumia tai kokouksia ajankohtaisista aiheista, joita järjestetään kumppaneiden ja verkoston kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan useita vuodessa. SeaFocus tuo paikalla keskeiset avainhenkilöt sekä valmistelee että moderoi työpajat.
   

KORKEATASOINEN OHJAUSRYHMÄ

Toimintamme laatua valvoo korkeatasoinen ohjausryhmä. Ohjausryhmän jäsenet kutsutaan mukaan aina vuodeksi kerrallaan. Ohjausryhmä kattaa asiantuntemuksellaan seuraavat osaamisalueet

 

 • Talous, rahoitus ja investoinnit

 • Turvallisuus ja ympäristö

 • Juridiikka ja riskienhallinta

 • Teknologia ja laivanrakennus

 • Offshore ja arktinen merenkulku

 • Merenkulun turvallisuus

 • Asiakas, lastinantaja

 • Koulutus

 • Ympäristö ja kestävä kehitys

 • Digitaalisaatio ja muutos

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

SeaFocus toimii tiiviissä yhteistyössä merenkulkualaa edustavien yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kumppaneilla on aktiivinen rooli SeaFocuksen kehittämisessä edelleen, ja vastavuoroisesti SeaFocus pyrkii löytämään lisää ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia kumppaneilleen.
 

Kumppanuuskonsepti on räätälöity kunkin yksittäisen kumppanin kanssa, emme tuota tai tue ajatusta standardipaketeista. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kumppanuudesta, niin ota meihin yhteyttä  > Contact us
 

Emme ryhmittele yhteistyökumppaneitamme eri kategorioihin sponsoroinnin mukaan, sillä asiantuntemuksen ja kehitysyhteistyön arvoa ei voi aina mitata rahassa. Toimimme vain ja ainoastaan merenkulkualan toimijoiden kanssa ja toimialaa varten sekä sen intressiryhmien kanssa.
 

Jokainen tapahtumakonseptimme tarjoaa mahdollisuuden toimia tapahtumakohtaisena kumppanina, mikä tarkoittaa sitä, että kumppanin ei tarvitse olla pelkästään merenkulkualan toimija. Tällainen kumppani voi tulla näkyvästi mukaan johonkin tiettyyn yksittäiseen tapahtumaan, eikä se edellytä jatkuvaa yhteistyötä.

YHTEYSTIEDOT

Chairman of the Board Ulla Keino

puhelin 0400 726072, sähköposti: ulla.keino(a)seafocus.fi

 

COO Heli Koukkula-Teixeira

puhelin 050 5903182, sähköposti: heli.koukkula(a)seafocus.fi